zaterdag 18 januari 2020

Herinnering om mee te doen met de uitdaging van januari, win jij de set Little Ladybug?


Wil jij ook met deze set aan de slag?
 Doe je al mee met de uitdaging van januari in de Facebook groep Crafting bij-Ellen?

De set Little ladybug is niet gewoon te koop. Wat is dat toch jammer, hij is zo leuk. Toch ging ik er deze week volop mee aan de slag. Ik vertel je graag hoe je er wel aan kunt komen.

Ten eerste kan je de set verdienen als je een Stampin' Up! party organiseert en jouw groep samen voor € 375,= besteld. Als gastvrouw krijg jij dan deze set. En nog veel meer extra's. Heb je interesse? Laat het me weten en we spreken een party af.

Ten tweede weten jullie dat ik graag cadeautjes weggeef. Daarom stel ik deze maand deze set beschikbaar voor de winnaar van de uitdaging van januari in mijn Facebook groep, crafting bij-Ellen. Ben je nog niet lid van deze groep? meld je dan snel aan. De link naar de groep: https://www.facebook.com/groups/CraftingBijEllen/?source_id=1436358753343107

Ook kan je deze set ook verdienen als demonstratrice als je zelf voor 375 euro besteld.

Tijdens mijn fb live van maandag 6 januari trok ik de winnaar van december. Normaal trek ik een winnaar uit alle inzendingen van die maand en diegene wint een papier pakketje. In januari maak je dus kans op deze stempelset. Meedoen dus!!!

Vandaag heb ik eerst een schetsje gemaakt en daarmee ben ik aan de slag gegaan. Op internet vind je heel veel "sketches" leuk om eens een kaart te maken hiermee. Dit is dan ook gelijk de uitdaging voor januari 2020. Maak een kaart a.d.h.v. een sketch. Je mag mijn schetsje gebruiken. Of een sketch van het internet halen, laat je inspiratie wel graag zien bij je uiteindelijke resultaat.