donderdag 23 januari 2020

Snelle kleurtechniek met de Painted Poppies tijdens mijn YouTube live

Op donderdag meestal een extra Online workshop. Vaak via YouTube live, soms ook eerder opgenomen.

Je kan de opnamen natuurlijk altijd later terug kijken!

Een leuke inkleur techniek met groots resultaat. Ik heb hier gewerkt met een pigment poeder. Stampin' Up! heeft Pigment Sprinkles, zie de jaarcatalogus op pagina 179. Ik had nog zoveel andere kleuren dat ik daar mee gewerkt heb. Wil je het een keertje in mijn atelier uitproberen? Ik hoor het graag.

In dit filmpje zie je hoe ik deze labels gemaakt het. 


Hieronder meer foto's van werkstukken gemaakt met deze techniek. Woensdagavond tijdens de Crafting Club zijn we met deze materialen aan de slag gegaan. Het was weer erg gezellig, lekker aan de slag geweest allemaal. Iets geleerd, iets gelachen, iets weg geknabbeld en gedronken. Kortom, iets voor herhaling vatbaar. Wil je ook een keertje mee doen? Laat het weten.


We beginnen altijd met een lege tafel....


Heerlijk aan de slag met poeders, papier, inkt, stempels en meer.
Een beetje poeder om thuis ook lekker mee aan de slag te gaan.
En dan ook wat projecten van de cursisten:


Hanna ging heerlijk uit haar dak, ook met andere stempels van mij. Ik stempel al 30 jaar, je verzameld weleens wat.....


Hester ging ook heerlijk uit haar dak met verschillend kleuren en stempels. 


Corine is erg blij met de Painted Poppies, die zat natuurlijk ook in haar starterspakket.

De andere waren nog niet helemaal klaar. Ik vergeet helaas vaak om foto's te maken. Toch leuk om ook hier te delen. Toch?