dinsdag 7 januari 2020

Stampin' Up! demonstratrice zijn in het leuke Tulpen Team

Drie jaar geleden ben ik begonnen als Stampin' Up! (SU) demonstratrice. Nu 3 jaar verder besteed ik er heel veel tijd aan, heb inmiddels een team met 10 leden 1e lijn, 2 in de 2e lijn en 1 in de 3e lijn. Hier ben ik heel erg trots op. Naast mijn SU werkzaamheden doe ik nog veel meer hoor in mijn atelier. Daar gaan we het nu niet over hebben. Ik vertel je graag iets meer over het SU demonstratice zijn. En ja Ellen zou Ellen niet zijn als ze dat niet in een filmpje deed. Kijk je mee?

Of bekijk deze film op mijn YouTube kanaal. 


Van je hobby je werk maken. Nooit meer hoeven te werken. Alleen nog maar leuke dingen doen.

Dat is wel heel kort door de bocht hoor. Echter er zit wel een beetje waarheid in. Mijn grootste hobby is dingen maken en anderen dit leren. Dat doe ik nu vooral. Echter er komt nog wel iets meer bij kijken. En de uren die ik erin stop zijn er meer dan die 40 vroeger in loondienst. Echter wat ik er voor terug krijg is geweldig. Ik doe het heel erg graag.

Doe je ook mee? Lees hier verder, meld je zelf aan of doe dit samen met mij. 

Van 3 januari tm. 30 maart is het extra interessant om demonstratrice te worden.


Voor het Tulpen team doe ik dus veel extra's. Nieuw is de maandelijkse uitdaging. Ieder teamlid krijgt een pakketje materialen thuis gestuurd. Mijn vraag is om hier iets mee te maken en dit te delen in de speciale Tulpen Team groep. Ook gaan we dit natuurlijk delen op ander sociale media.

Het pakketje voor januari zag er zo uit: 


Deze materialen zaten in het  pakketje:
·        Een a5 Whisper White
·        Een a5 Berumuda Bay
·        Een a5 Lovely Lipstick
·        Designpapier uit de SAB actie: Lily Impressions, blz. 6 ;
2 stukjes van 6 x 4”
·        Stukje Bermuda Bay lint
·        Printed gusseted cellophane bag, blz. 33


En dit is wat ik er mee maakte:
Wil je zien wat de anderen er mee maakten? Neem dan vooral regelmatig een kijkje op het pinterest bord van ons Tulpen Team.