maandag 6 januari 2020

Stampin' Up! Little ladybug in de hoofdrol en lees hoe je deze set kunt winnen!

De set Little ladybug is niet gewoon te koop. Wat is dat toch jammer, hij is zo leuk. Toch ging ik er deze week volop mee aan de slag. Ik vertel je graag hoe je er wel aan kunt komen.

Ten eerste kan je de set verdienen als je een Stampin' Up! party organiseert en jouw groep samen voor € 375,= besteld. Als gastvrouw krijg jij dan deze set. En nog veel meer extra's. Heb je interesse? Laat het me weten en we spreken een party af.

Ten tweede weten jullie dat ik graag cadeautjes weggeef. Daarom stel ik deze maand deze set beschikbaar voor de winnaar van de uitdaging van januari in mijn Facebook groep, crafting bij-Ellen. Ben je nog niet lid van deze groep? meld je dan snel aan. De link naar de groep: https://www.facebook.com/groups/CraftingBijEllen/?source_id=1436358753343107

Ook kan je deze set ook verdienen als demonstratrice als je zelf voor 375 euro besteld.

Tijdens mijn fb live van maandag 6 januari trok ik de winnaar van december. Normaal trek ik een winnaar uit alle inzendingen van die maand en diegene wint een papier pakketje. In januari maak je dus kans op deze stempelset. Meedoen dus!!!

Vandaag heb ik eerst een schetsje gemaakt en daarmee ben ik aan de slag gegaan. Op internet vind je heel veel "sketches" leuk om eens een kaart te maken hiermee. Dit is dan ook gelijk de uitdaging voor januari 2020. Maak een kaart a.d.h.v. een sketch. Je mag mijn schetsje gebruiken. Of een sketch van het internet halen, laat je inspiratie wel graag zien bij je uiteindelijke resultaat.


Tijdens mijn fb live heb ik een iets andere kaart gemaakt. Hier heb ik uitleg gegeven hoe je een spiegelbeeld afdruk kan maken. Ik heb een afdruk gemaakt op de silicone craft sheel, 127853. Daarna het papier hierop gelegd en afgedrukt. Hier het resultaat van de fb live kaart:Wil je zien hoe ik deze kaart heb gemaakt, neem dan een kijkje op mijn YouTube kanaal.