maandag 13 januari 2020

Stampin' Up! Witty-Cisms in de hoofdrol bij de maandelijkse bloghop van Kylie's teamtraining program


Al weer een maand voorbij. Hoogste tijd om weer mee te doen met de bloghop van de training die ik volg bij Kylie en Bruno Bertucci in Australiƫ. Verderop in dit bericht vind je de lijst met deelnemers en hop je gezellig over de hele wereld mee. Veel plezier.


Sommige sets vallen gelijk op als je een nieuwe catalogus doorblader. Voor mij was dat met deze set ook het geval. Witty-Cism, op pagina 37 van de voorjaarscatalogus. Echt een set waar je alle kanten me op kunt. Ik heb deze set gecombineerd met de achtergrond stempels Bokeh Dots. Ook zo een toppertje. De achtergrond is gestempeld met Calypso Coral en de vlakken zijn over elkaar gestempeld. Een snelle, leuke, simpele kaart. Toepasselijk met de tekst.

Tijdens mijn Facebook live van maandag 13 januari heb ik onderstaande kaart gemaakt. Die pastelkleuren zijn toch geweldig. Ik heb hier gebruikt: So Saffron, Soft Seafoam, Highland Heather en Calypso Coral. De vierkante kaart is een dubbel kaart van Thick Whisper White, 26 x 13 cm, rillen op 13 cm tot een vierkante kaart. Ik heb gestempeld met de watervaste inkt StazOn en gekleurd met de inkten en een waterpenseel.


Nieuwsgierig hoe ik hem gemaakt heb? Neem dan een kijkje op mijn YouTube kanaal en bekijk daar de opname van mijn FB live. https://youtu.be/LLiWn9xhIU4


In deze uitzending ben ik met deze technieken aan de slag gegaan en heb een leuk label setje gemaakt. Morgen zie je hier de foto's van.

Wil je weten wat dit wordt? Kijk dan naar mijn fb live van hedenavond. Of kom morgen even terug op mijn blog. Ik laat je alle details zien.

Leuk dat je mijn blog bezocht heb. Wil je meer inspiratie opdoen? Hop dan gezellig mee langs de bloggen van mijn collega's over de hele wereld.