woensdag 15 januari 2020

Stempel stuk knippen met groots resultaat, (kraam) pakketje labels met de Witty-Cism

Soms is een stempel nog meer te gebruiken als je hem even wat aanpas. Dat heb ik bij deze set gedaan met een aantal stempels. Nog prima te gebruiken gelijk met de tekst. Echter ook heel leuk zonder de tekst. 
Tijdens mijn fb live van maandag 13 januari heb ik deze set gemaakt. Wil je de opname terug kijken? Hier vind je hem terug op YouTube: Als basis heb ik het schattige blikje/ bakje gebruikt van de Valentijns set. Ook heb ik de harten ponzen van deze set hier volop gebruikt. Hieronder een voorproefje van de Valentijnsworkshop die ik op 8 februari verzorg. Je leest er hier meer over: https://bij-ellen.nl/agenda/?a=full&id=321
De kleuren waar ik hier mee gewerkt heb zijn So Saffron, Pear Pizazz, Highland Heather en Calypso Coral. Zowel de inkten als het papier combineren erg mooi met elkaar.