zondag 2 februari 2020

#Aandacht en inspiratie dag 2, Simplestamping met de Heartfelt bundel.

Vandaag een kaartje in de serie met de Heartfelt bundel. Een nieuwe stempelset is voor mij altijd eerst een verzameling nieuwe afbeeldingen. Wat kan en wil ik daar mee. Daar ga ik dan mee spelen. Wat kan bij elkaar. Wat doet kleur met de stempels. En zo verder. Hier een paar voorbeelden van dit proces. Ik laat me ook soms inspireren door foto's van collega's.


Uit één A4, hier real red, kan je 2 basiskaarten snijden van 14,5 x 21 cm. Ril op 10,5 cm en je hebt een basis kaart. Bewaar het smalle strookje wat je er af snijdt!
Op deze basiskaart een stukje Whisper White van 10 x 14 cm.
Stempel met Memento Zwart de pijl op de achtergrond. Stempel en pons een paar harten en maak een mooie layout op je achtergrond. Het strookje heb ik over de Doilly geplakt.

Wil je zien hoe ik deze kaart maakte? 


Heb je na het zien van dit filmpje interesse in het Tulpen team? Laat het me weten!
  Hier lees je er meer over.


Van de week zat ik heerlijk op de bank dingen uit te proberen. Deze kaartjes zijn het resultaat. Ga ook lekker spelen met een stempelset. Maak fouten, maak mooie dingen, maak stomme dingen. Gooi dat weg en ga lekker door. Aandacht voor jezelf. En je kan ze natuurlijk ook heel mooi aan iemand anders geven.