maandag 3 februari 2020

Aandacht en inspiratie dag 3, kadoverpakking voor de allerliefste

Dit tasje is zo geweldig leuk. En makkelijk te maken. En ook nog eens makkelijk uit een 6x6" design papiertje.Ook kan je hem natuurlijk maken uit mooi cardstock en bekleden met designpapier in combinatie met zelf gestempeld papier. Laat je fantasie lekker werken. 


Voor dit tasje heb ik een basis van design papier gebruikt van 15,3 x 15,3 cm. (oftewel een 6x6"je)
Ril voor de onderkant op 2 cm.
kwart slag draaien en rillen op 5, 7, 12 en 14 cm. Naden goed vouwen met met vouwbeen en inknippen van de plakstroken. De goede kanten recht, de plakstroken schuin inknippen. De stap voor stap uitleg vind je in dit korte filmpje:


Gebruik voor de sluiting een stukje lint van ca 22 cm. Maak het lint aan de achterkant vast achter een hart. Voor de voorkant gewerkt met een doily en daarop een hart. Dit hart is op verhoogd 2 demensionals geplakt. Het lint kan om het hart gedraaid als sluiting.
Een andere uitvoering met dezelfde basis is dit tasje:


Hier een basis van Real Red cardstock gebruikt en zelfde gerild als ander tasje. De voorkant beplakt met designpapier van 4,5 x 12,5 cm. De achter kant stukje Whisper White van 4,5 x 12,5 bestempeld. Een sluiting gemaakt van een strookje design papier van 5 x 3 en hoekjes afgerond. Gat erin geponsd met 1/2" rond ponsje. Real red kort gebruikt om de verbinding te maken voor de sluiting naar het hartje op de voorkant.


En voor wie is dit tasje?