donderdag 6 februari 2020

Aandacht en inspiratie dag 6 de liefste uitvoeringen van de Tiny keepsakes doosjes

Ken je dat? Wat? Nou dat je iets voorbij ziet komen en gelijk zoiets hebt van die moet ik ook hebben. Vast niet, toch? En dan heb je de stempel of dat jurkje en dan gebruik je hem bijna niet. Of juist heel veel.

Met deze stans had ik dat in eerste instantie eigenlijk niet. Ik vond hem wel leuk. Dacht ach beetje klein wat kan daar nou in. Tot ik in mogelijkheden dacht. En natuurlijk ook voorbeelden voorbij zag komen. Wat ben ik blij dat ik deze set toen gekocht heb. Hij maakt nog steeds overuren. Niet meer zo veel als rond de kerst. Maar toch, regelmatig maak ik hier setjes mee. Hij kan dus niet ontbreken in deze serie.


Heel eenvoudig en snel te maken uit design papier. Of als je er een persoonlijke twist aan wilt geven bestempel je het papier. In dit filmpje laat ik je zien hoe dit proces bij mij gaat. 


En natuurlijk kan je het doosje ook maken van mooi design papier.Of maak gelijk 4 stuks in dezelfde kleurstijlen. Doe er iets lekkers in, labeltjes eraan, versier met een lintje en mooi inpakken. Hier kan je toch echt wel mee op visite gaan.
Welke zou jij kiezen?

Meer informatie over de gebruikte materialen aan het einde van dit bericht.

De SUper leuke voorjaarsactie van Stampin' Up! loopt nog steeds. Onder andere gratis producten bij een bestelling vanaf 60 euro. Misschien is het nu de tijd om die stanzen aan te schaffen? Kies er nog iets bij en je mag ook nog iets gratis uit de SAB catalogus uitkiezen.