vrijdag 7 februari 2020

Aandacht en inspiratie dag 7 heart foil tins oftewel heerlijke en lieve snoepjes blikjes


Deze verpakking is eigenlijk van zichzelf al heel erg leuk en mooi. Echter creatief als we zijn gaan we er natuurlijk iets persoonlijks van maken. De harten meerdere keren gestempeld en uitgeponst. Rillen in het midden en de helften op elkaar plakken. In dit filmpje zie je hoe ik te werk ben gegaan.


Een week lang iedere dag een filmpje. Ik hoop dat je ervan genoten hebt. Ik blijf natuurlijk ook de komende tijd filmpjes en projecten publiceren. Niet iedere dag een filmpje hoor. Zoveel mogelijk....Wil je geen blogbericht of YouTube filmpje missen? Klik dan op abonneren bij deze kanalen. En ik vind het erg leuk als je een berichtje achter laat. 

Denk je nou dat zou ik ook wel willen? Van mijn hobby mijn werk maken? Wat let je? Stampin' Up! demonstratrice zijn is echt heel erg leuk. Je begint natuurlijk eerst met een eigen investering in geld en tijd. En dan ervoor gaan. Velen zijn ons al voorgegaan. Want zeg nou zelf stempelen is te leuk om dat anderen niet te gaan leren.