maandag 24 februari 2020

Craft marathon verslag en werkstukken staan deze week in de hoofdrol

Wat hebben we afgelopen zaterdag genoten. Dit stukje heb ik ingestuurd naar ons lokale krantje, de Dorpsgenoten. Volgende week wordt er waarschijnlijk een stukje geplaatst.


Dit geweldige bord heeft lieve vriendin Karin gemaakt. Zij was de catering steun en toeverlaat.

Egmond heeft er een marathon bij: Crafting marathon in atelier bij-Ellen
Egmond is bekend om zijn “marathons”. Hardlopen en wandelen kennen we allemaal. Daar is nu nog een andere marathon bij gekomen. Zaterdag 22 februari vond de eerste Crafting marathon plaats. 12 uur lang aan de slag met papier, inkt, stempels en meer. 15 dames volbrachten deze Super leuke, gezellige uitdaging. Van 8 tot 8 werden workshops, gezelligheid en een hapje en een drankje met elkaar afgewisseld. Een topdag die zeker navolging gaat vinden. Iedereen ging naar huis met leuke, mooie werkstukken, heerlijk ontspannen, vol nieuwe ideeën en nieuwe en oude vriendschappen zijn weer ontstaan en of aangehaald.

Het hele jaar rond kan je in creatief atelier bij-Ellen terecht voor creatieve workshops. Als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice inspireert ze velen om creatief aan de slag te gaan. In het atelier, of lekker thuis tijdens één van de vele online workshops via haar YouTube kanaal. De materialen kan je via haar webshop bestellen. Ook heeft ze inmiddels een team van 17 demonstratrices die zelf of samen met anderen aan de slag gaan met deze materialen. Gun jezelf deze creativiteit en met wat jij gemaakt hebt maak je anderen weer blij.
Naast de creatieve workshops is het atelier in het voorjaar het startpunt voor vele rondleidingen door het tulpenbedrijf van de familie Hopman. Vele binnen en buitenlandse toeristen weten inmiddels wat er allemaal gebeurd voordat een bosje tulpen bij u op tafel staat.

Meer informatie is natuurlijk terug te lezen op de site.www.bij-Ellen.nl


Voor iedereen stond er een gevuld tasje klaar. De naam subtiel op het doosje verwerkt.


Ook voor iedereen een aangekleed flesje water, met een heerlijk snoepje erbij.

In mijn fb live van maandag 24 februari ga ik nader in op één van de workshops en maak er een variatie op. Morgen lees je er alles over op dit blog. De rest van de week ook meer verslagen!