dinsdag 25 februari 2020

Een aangeklede lolly, een lekker en leuk cadeautje.

Het leuke van een team hebben is dat je hulp krijgt bij allerlei activiteiten. Een topteam dus! Morgen op dit blog de lolly verpakkingsworkshop zoals Hester dit gegeven heeft. 

Vandaag de uitwerking die ik eraan gegeven heb, geïnspireerd door Hester. Ik had extra lolly's gekocht zodat we die op konden eten onder de workshop. Echter die was ik vergeten uit te delen. Leuk om hier creatief mee aan de slag te gaan.

Ik begin mijn creatieve proces dan met wat klad papier en ga hier mee rommelen. Al snel kwam ik op dit formaat.


Snij een strook cardstock van 4 cm x 20 cm.Ril iedere 4 cm.

Het kaartje onder de lolly, je wilt er natuurlijk toch iets bij schrijven of wellicht bij geven, was de volgende stap. Ik heb eerst alle ovalen uit de stanzen set gesneden. En toen gekeken welke het beste paste. Dubbel gevouwen staat het erg leuk bij de vierkante vormen. Afhankelijk wat je er bij wilt geven of schrijven pas je je formaat natuurlijk aan.Vouw onderkant dubbel en maak hier een gaatje in. De lolly kan hier doorheen vastgezet worden. 


Ik heb voor de versiering de vierkanten van de Stiched Shapes framelits dies, 145372, gebruikt. De kleinste op Whisper White en hierop gestempeld. De grootste in een bijpassende of contrasterende kleur.


Leuk toch voor alle geslaagde, voor je het weet is het mei of begin juni en heb je weer een paar cadeautjes nodig.


Tijdens mijn fb live liet ik je het hele proces zien. En natuurlijk ook nog wat extra dingen verteld. Kijk vooral de opnamen even terug.Een meiden uitvoering, Blushing Bride met Calypso Coral.


Een jongensuitvoering in Balmy Blue met Pool Party.


Dankjewel doet het zo toch ook erg leuk? Real Red met  Basic Black.

Ik heb hier gewerkt met de stempelset Witty-Cisms. Op dit blog zijn nog veel meer voorbeelden met deze set te vinden. Weet je dat je dat heel makkelijk via de "label" rubriek kunt doen die in de balk staat?