dinsdag 18 februari 2020

Flessenhanger met een cadeautje in Painted Poppies sferen

Twee jaar geleden waren we fietsen in Italie. We hebben toen heel veel leuke overnachting adressen gehad. Eéntje sprong er wel echt uit. De dame van de herberg was zeer persoonlijk. En er stond een leuk flesje water op de kamer. Ze vertelde dat ze geleerd had van haar vader dat je je gasten altijd van water moest voorzien. En later hebben we er ook heerlijk gegeten.Een flesje water op een kamer zetten als er iemand komt logeren. Of leuk op een mooi gedekte tafel. Of iets anders je weet vast wel iets te bedenken. Kan natuurlijk ook om een flesje wijn of iets dergelijks. Tijdens mijn fb live heb ik dit voorbeeld gemaakt. Ik maakte er nog een paar meer. Niet een is het zelfde.

Wat heb je nodig en hoe ga je te werk:

stukje cardstock van 10,5 x 14,7 cm (1/4 a4)
Ril de korte kant op 4, 5, 9 en 10 cm. kwart slag draaien. Eén kant op 6 cm rillen en andere kant op 1 cm. Zie de tekening voor het patroon van rillen en wat nu in te knippen. Vouw daarna de randen goed met je vouwbeen.


Zo ziet je basis er dus uit, na rillen, knippen en ponzen.


Maak een klein merkje op 2 cm in het midden van bovenste vlak en pons dan het rondje uit.

Gebruik smal tape om het doosje in elkaar te zetten.

Gebruik een stukje design papier van 3,5 x 7,5 cm voor de voorkant. Werk het af met een bloem, een rozet en blaadjes. Ik heb hier de stansen/ dies van painted labels en poppy moments door elkaar gebruikt.

De bloemen heb ik gestempeld op Whisper White en ingekleurd met Stampin' Blends. Ook heb ik op sommige de Peaceful Poppies elements gebruikt.

In dit filmpje zie je alles nog eens rustig terug.Dit kleine zwarte labeltje, in combinatie met de sequins maken het geheel helemaal af. 
Tip: stempel op zwart papier gelijk een heel stel tekstjes met versamark. Embos met wit embossing poeder en je hebt een voorraadje klaar voor een volgende keer.

Ik ging met dit projectje gelijk in de massa productie.  Handig om dan meerdere dezelfde handelingen achter elkaar te doen. En weet je soms hou je ook weer iets leuks over van een project. Van de week zie je daar weer een voorbeeldje van.


Allemaal anders.....


Een paar van de vele die ik mocht maken.

Wil je ook eens zoiets maken? Kom dan naar een workshop, open atelier of crafting avond. Samen met andere creatievelingen gezellig aan de slag. Je mag met al deze materialen aan de slag gaan.