zondag 9 februari 2020

Hartensluiting enveloppe voor wie gemaakt?

In de serie Aandacht en inspiratie van afgelopen week zag je iedere dag een filmpje voorbij komen. Heel veel aandacht heb ik denk ik aan mijn volgers gegeven. En ook inspiratie. Ik hoop dat je het leuk vond. En ja ik heb nog wel wat extra gefilmd zullen we maar zeggen. Vandaag weer een heel ander projectje. Een bijzondere sluiting van een enveloppe. Dit keer natuurlijk met harten gemaakt. Volgende week is het tenslotte Valentijnsdag.


De basis voor deze enveloppe is een stukje design papier van 6 x 6", oftewel 15,3 x 15,3 cm.
Merk met potlood het midden van het vel en vouw de vier punten naar dit midden. Pons de grotere  harten uit Real Red en de kleinere uit design papier. Plak alles op elkaar. De harten plak je op de punten van de enveloppe. Werk de binnenkant van de enveloppe af met bijvoorbeeld een Doily.

In dit filmpje zie je hoe ik dit project gemaakt heb. De binnenkant heb ik afgewerkt met een doily met daarop een gestempeld hart.

In dit voorbeeld heb ik gewerkt met design papier uit een eerder jaar. De opzet is verder hetzelfde.Het vierkante kaartje is gemaakt van een basis van Whisper White van 20 x 10 cm, rillen op 10 c. Hierop een stukje designpapier van 9,5 x 9,5 cm. Het hart stempelen en uitponzen. Onder het hart een stukje lint verwerkt.