maandag 3 februari 2020

Honderdduizend maal dank in Kylie's International Blog Highlight February

Dankjewel, Thank You, bedankt hé of zelfs Honderdduizend maal dank. Zeggen we dit vaak genoeg? En nog leuker maken we vaak genoeg iets met deze tekst? Leuk dat je mijn blog bezoekt, lees vooral door voor meer inspiratie van mij en van vele anderen.


Afbeelding kan het volgende bevatten: mogelijk herkende tekst: KYLIE BERTUCCI'S Monthly International Blog HIGHLIGHTS
Vandaag doe ik mee met een internationale blog waarbij velen iets plaatsen met deze tekst. Via deze link zie de je andere inzendingen en kan je ook een stem uitbrengen. Dankjewel als je een stem uitbrengt!

Ik heb een "dankjewel-envelopje" gemaakt. Het witte kaartje zit los in een pocket. Tijdens mijn Facebook live zag je hoe ik het maakte. Je kunt dit ook terug kijken op mijn YouTube kanaalMeer informatie over de gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.