donderdag 27 februari 2020

Stampin' Up! Timeless Tropical feestje voor (nieuwe en oude) abonnees

Omdat ik meer dan 100 abonnees heb op mijn YouTube kanaal heb ik van mijn live een feestje gemaakt.Laat een reactie achter bij het filmpje voor zondag 1 maart. Uit alle reacties loot ik een winnaar die een prijsje in mijn atelier op mag komen halen. Leuk als je dit bericht deelt en er nog meer abonnees bij komen.


Tijdens de live uitzending maakte ik deze kaart. Ik heb tijdens de opnames ook aangegeven door wie ik geïnspireerd was.

Wil je de hele uitzending terug zien? En wil je ook kans maken op het winnen van een prijsje? Ga dan naar dit filmpje en laat daar een opmerking achter.


De link naar dit speciale filmpje:


Gebruikte materialen, werkwijze en maten:

Cardstock Mango Melody van 9 x 29 cm, rillen op 7 en 14,5 cm.
Shimmery White a4 cardstock van 8 x 6,5 cm, en ca 8 x 6 en dan uitgesneden met Stiched so Sweetly dies, 151690. Restje om wat afdrukjes te maken en uit te snijden.
Blaadjes in diverse kleuren om afdruk te versieren.
Stukje lint, jute touw.
Waterpenseel, stazon inkt voor de afdrukken en mango melody om mee te kleuren. Witte navulling inkt om witte accenten aan te brengen. Kan ook met wite acrylverf. Als laatste heb ik nog wat glimmertjes toegevoegd, rinestones wat de kaart nog meer afwerkt. Hoe ik te werk ben gegaan zie je goed terug in het filmpje. Succes en plezier!