maandag 10 februari 2020

Valentijn inspiratie in de Maandelijkse Team Bloghop van de training van Kylie's demonstrator training

Leuk dat je mijn blog bezoekt in deze bloghop. For English please use google translate in this blog to understand my writing. Thanks for pasing by.

De afgelopen week heb je veel Aandacht en inspiratie voorbij zien komen in het thema Valentijn en de kleuren rood en roze. Leuk om daar vandaag een andere draai aan te geven. Ook kan je vandaag weer mee hoppen naar allerlei leuke creatieve collega's van over de hele wereld die je ook graag inspireren. De lijst vind je verder in dit bericht.


De kleur Pool Party geeft een heel ander accent aan deze kaart. Een combinatie van Pool Party cardstock en design papier bestempeld met Pool Party inkt.

De pijl heb ik gestempeld op het Whisper White, wel mooi als de streep doorloopt. 


De afgelopen week heb je veel Aandacht en inspiratie voorbij zien komen in het thema Valentijn en de kleuren rood en roze. Leuk om daar vandaag een andere draai aan te geven. Ook kan je vandaag weer mee hoppen naar allerlei leuke creatieve collega's van over de hele wereld die je ook graag inspireren. De lijst vind je verder in dit bericht. Veel plezier met "hoppen". 

Afbeelding kan het volgende bevatten: mogelijk herkende tekst: KYLIE'S DEMONSTRATOR TRAINING PROGRAM MONTHLY TEAM BLOG HOP


Zoek je nog wat meer Valentijn inspiratie? Neem dan vooral een kijkje in de blogberichten van afgelopen week. Ook heb ik veel korte filmpjes op mijn YouTube kanaal geplaatst.

Dankjewel voor je bezoek aan mijn blog. Leuk als je een reactie achter laat.


En wil je weten hoe ik deze kaart heb gemaakt? Kijk dan vooral morgen ook even op dit blog dan laat ik je een uitvoering zien in Blackberry Bliss. Ook kan je alvast mijn Facebook live van vanavond terug kijken. Op mijn YouTube kanaal   vind je nog veel meer uitleg en voorbeelden.