zaterdag 29 februari 2020

Workshop boekje en stempelen op hout is toch weer even iets anders.

Hoe leuk is het als je een blijvende herinnering hebt aan zo een leuke dag. Daarom als laatste een houten boekje waar alle beschrijvingen in kunnen. Ook kunnen hier natuurlijk foto's in en voorbeelden van projecten.MDF mini album:
Dit geweldige mini album is gemaakt van MDF.
Je kan hier de workshops in bewaren. Of je maakt er een album van met stempel techniekjes. Of van die leuke vakantie. Of….
Natuurlijk kan je hier heel veel verschillende technieken op toepassen. Schilderen, met papier beplakken of lekker op stempelen.
Bedenk eerst wat je met het boekje zou willen doen.

Ik heb zo op het MDF gestempeld. Let wel op dat foutjes lastig weg te werken zijn. Kan wel door over foutje papier te verwerken. Of washi tape. Of erover schilderen. Beïnkt je stempel goed, leg het boekje op vlakke ondergrond en druk de stempel op de juiste plek. Even vast houden, niet wiebelen en recht omhoog verwijderen.
Ga daarna lekker aan de slag met inkt, stempels en mogelijk ook verf. Dit project kan je misschien niet af maken. Dan begin je vandaag en ga je er thuis verder mee.
Als je alleen gaat bestempelen lukt het vast wel en kan je de beschrijvingen van de workshops in het boekje bewaren. Leuk met wat voorbeelden en vat ook wel met een leuke foto!

De energie was bij velen toch een beetje op. Gek he. Ik heb niet meer foto's gemaakt. Ik denk dat de meesten thuis nog wel een draai gaan geven aan het boekje. Die foto's gaan we vast op andere sociale media voorbij zien komen.