maandag 9 maart 2020

Dank je wel kaart in Kylie's International Blog Highlight March 2020

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Internationale gasten kunnen via de Google translate button op dit blog het bericht vertalen.

Thank you for visiting my blog. International guests use Google translate button on this blog to translate the message.

Bedanken in stijl, dat is toch een mooi iets. En weet je wat nou nog mooier is? Per 1 april kan je een stempelset kopen die zo heet. Met mooi grote nederlandse teksten. Geweldig toch. Dit is mijn eerste kaartje met deze set gemaakt. Bij de set zijn ook hele mooie stanzen te koop. Ook hier ben ik gelijk even mee aan de slag gegaan.

Eigenlijk een heel eenvoudig snel kaartje. Ook wel eens leuk toch. Door de gebruikte materialen wel veel impact denk ik. 


Op een Whisper White heb ik gestempeld met Rococo rose, de tekst en de achtergrond. Ook licht gesponsd met deze kleur. De "mat" onder de tekst is Rococo Rose Cardstock. Alle randjes en stempels zijn onderdeel van de nieuwe stempels uit de Siertuin Collectie. Voor demonstratrices nu de pre-orderen. Voor klanten vanaf 1 april beschikbaar.  Je gaat hier nog veel werk mee zien.Afbeelding kan het volgende bevatten: mogelijk herkende tekst: KYLIE BERTUCCI'S Monthly International Blog HIGHLIGHTS

Deze kaart doet mee met een internationale bloghop. Wil je meer inspiratie? Ga dan naar dit blogbericht van Kylie en je wordt door vele collega's ge├»nspireerd. En vind je mijn kaart mooi? Leuk als je een stem uit brengt. Dankjewel. 

Dinsdagavond 10 maart  19.30 uur ben je weer van harte welkom tijdens mijn fb live. Leuk je dan te zien!