donderdag 26 maart 2020

Echte post is zoveel leuker!


Inderdaad er gaat niets boven een mooi, echt, handgemaakt kaartje, labeltje, cadeautje. Zo lief als ik dan weer iets op mijn deurmat vind.

Deze mooie kaarten mocht ik van de week weer ontvangen. Zo af en toe laat ik er een paar zien.

Heb je zelf nog wat kaarten liggen, of gewoon veel zin om iets leuks te maken? Ga lekker aan de slag. En breng ze lekker rond in de buurt. In deze tijd vind denk ik iedereen het leuk om eens een echt kaartje op de mat te vinden. Of geef een kaartje in de supermarkt af. Of voor de kranten man. Of de vuilnisman. Of gewoon aan iemand die jij graag iets wilt geven. Succes en plezier er mee!Deze mooie lieve kaart kreeg ik van Els. Zo leuk om te zien dat we elkaar inspireren. 


Deze mooie lieve kaart kreeg ik van Caroline. 


Neem gerust ook eens een kijkje op het blog van Caroline. Ook weer mooie inspiratie.


Leuke tip, los briefje in de kaart met persoonlijke tekst. Zo kan je de kaart nog een keertje gebruiken.


Deze mooie lieve kaart kreeg ik van Barbara. Ook kreeg ik er een leuk pakketje met materialen bij. Het vellum heb ik van de week gebruikt om het paas kadotasje van te maken.


Deze mooie lieve kaart kreeg ik van Hanna. Mooi die heldere kleuren. Zwart embossen en daarna met alcohol markers ingekleurd.


Mijn stapel is ook weer onderweg.


Dankjewel alle lieve kaartenstuurders. Maak er weer een mooie dag van.