zaterdag 14 maart 2020

Een punt doosje, geïnspireerd door een Art Specially boek uit 2006

Zaterdag en zondag is het geweldige stempelfeestje in Nijkerk. De Art Specially. Natuurlijk ben ik daar ook weer van de partij. Ik pak de boeken die uit zijn gegeven door AS er wel eens bij. Wat een mooi werk staat hier toch in. Vandaag en morgen werk wat geïnspireerd is op foto's uit deze boeken.Voor dit doosje heb ik de mal van deze foto gebruikt.


Natuurlijk in een hele andere stijl. Echter evengoed erg leuk


Heb je nog wat tijd over? Breng dan zeker een bezoek aan de beurs. I.v.m. het corona virus hou de laatste berichten in de gaten.

Inmiddels is het evenement afgelast. Zo erg voor alle mensen die er zoveel werk al in hebben zitten. We wensen ook alle standhouders sterkte met het weer uitpakken van alle mooie materialen. Hou de site in de gaten, wellicht komt er iets anders later in het jaar. We gaan het volgen.

Iedere maand krijgen mijn team leden een pakketje met materialen. In onze speciale fb groep delen we de foto's van de projecten die er mee gemaakt worden. Ook volgen binnenkort tutorials voor onze klanten met deze inspiratie.Wil je meer weten over het leuke Tulpenteam? volg de link of neem contact met me op.