zondag 1 maart 2020

Nog even wat sfeer foto's van een geweldige dag. En wil je meer weten over Stampin' Up! lees dan vooral verder.Heerlijk ontspannen aan de slag


John had een mooie spreuk in het toilet opgehangen.


Een hele echt bingo was een welkom tussendoortje. Natuurlijk ook weer met mooie prijen.


Serieus werkje.


Even een frisse neus halen was ook heerlijk.


Herken je de kleuren van de auto's, alles was in Stampin' Up! stijl vandaag.
Cherry Cobbler, Poppy Parade, Pear Pizzazz, Balmy Blue, Whisper White en Pacific Point.


Een heerlijke pan tomatensoep van kokkin Hester.


Heerlijke salade en Pulled Pork


We did it!


Vriendin Karin was steun en toeverlaat voor de catering. 
We toosten er graag even op.


Wat een blije mensen. Zo fijn.


Tuurlijk heerlijke thee.

Waarschijnlijk in oktober komt er een vervolg op deze dag. Hou de site etc. in de gaten.

Je hoeft echter niet tot oktober te wachten om ook mee te genieten van de gezelligheid van het samen creatief zijn. In atelier bij-Ellen zijn regelmatig workshops waar ook jij bij aan kunt sluiten. De crafting avonden op woensdagavond zijn een groot succes. Ook op de vrijdagen ben je vaak van harte welkom. Daarnaast worden er regelmatig allerlei workshops georganiseerd. Hou de agenda in de gaten. Meld je aan voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Ook kan je lekker gewoon thuis aan de slag. De vele online workshops geven heel veel inspiratie om aan de slag te gaan. Je materialen kan je natuurlijk gemakkelijk via de webshop bestellen. Je krijgt ze dan eenvoudig thuis gestuurd. Ook kan je je bestelling doorgeven via de mail aan mij. Ik verzorg je bestelling uiteraard graag. 

Wil jij ook wel van je hobby je werk maken? Af en toe een workshop geven, of samen met vriendinnen lekker aan de slag gaan? Dan is nu het moment om je aan te melden als Stampin' Up! demonstratrice. Het hele jaar krijg je iets extra's als je demo wordt. Tot eind maart is het extra interessant om je aan te melden. Op het tabblad Tulpenteam lees je hier meer over. En ook wat ik als teamleider voor jou kan betekenen. Je kan jezelf via de link op die pagina aanmelden. En wil je dit liever samen doen? Ik hoor het graag. 

Mooie zondag!