donderdag 19 maart 2020

Strepen in allerlei soorten cardstock en met een speciaal effectje.

Soms wordt je zo blij verrast door een kaart van iemand anders, daar moet je dan wel mee aan de slag gaan. De kaart van Bruno Bertucci is mijn bron van inspiratie voor de variaties die ik erop maakte. Ik volg een training bij Bruno en Kylie Bertucci uit Australië. Geweldig zoals grenzen vervagen door een gemeenschappelijke passie en beroep. We zijn allen demonstrators voor Stampin' Up! en vinden het geweldig om jou te inspireren om creatief aan de slag te gaan.Deze twee kaarten zijn volgens hetzelfde principe gemaakt zoals de inspiratiebron. Natuurlijk kan ik het dan niet laten om er op een andere manier ook mee aan de slag te gaan. Tijdens mijn fb live maakte ik aansluitend deze kaart.Hoe maak je deze kaarten?
Heel eenvoudig. Snij een aantal stroken papier schuin. Van je restjes of zoek mooi papier bij elkaar. In één kleur stelling, bijpassend of juist afwijkend. Gewoon uitproberen. Ik heb hier gewerkt met de volgende maten. Een basiskaart van 10,5 x 29 cm, rillen op 14,5 cm. Hierop een enkele kaart van 10 x 14 cm. Hierop komt je kaart met de strookjes, deze kaart is net ietsje kleiner, 9,7 x 13,7 cm. Hierop plak je je strookjes. Ik heb deze 3 kaarten in 1 kleur gedaan. Zie de detailfoto.


Voor de andere interpretatie heb ik strookjes Whisper White gebruikt. Deze heb ik gestempeld met de "vlekjes" stempel van de Painted Poppies set. Ik heb gewerkt met de kleuren: Blushing Bride, Rococo Rose, Lovely Lipstick en Rich Razzleberry. Het cardstock van deze kaart is Blushing bride.
Veel plezier met maken!


En natuurlijk kan je de Facobook live uitzending terugzien op mijn YouTube kanaal.
De tekst dankbaar, van de nederlandse set Woordenschat, 150868, vind ik heel toepasselijk in deze tijd. We leven in bizarre tijden door het Corona virus. Heel veel locaties zijn gesloten. Ook werken er nog heel veel mensen door. Ik heb een aantal kaarten inmiddels uitgedeeld en verzonden. Als klein gebaar voor iedereen die zich blijft inzetten in deze moeilijke tijden. Laten we hopen dat we dit met zoveel mogelijk mensen mogen overleven.

Nog 2 weken te gaan tot het einde van het leukste feestje van Stampin' Up! in het jaar. Nou ja, er zijn nog veel meer leuke feestjes die gaan komen hoor. Echter tijdens de SAB, de Sale-A-Bration, krijg je wel heel veel extra's bij je bestelling. Kijk in de speciale catalogussen of in het SAB onderdeel op de website wat je uit kunt kiezen. Geef je bestelling zo spoedig mogelijk door zodat ik hem op tijd voor je in orde kan maken. Ophalen of opsturen gaat in overleg.