maandag 2 maart 2020

Timeless Tropical Kadobon kaart een snelle mooie kaart.

Laten we de maandag beginnen met een makkelijke, snelle en mooie kaart.


Even een reminder: Facebook live vanaf maart op de dinsdagavond om 19.30 uur.

De basis van deze kaart is een stuk Pretty Peacock cardstock van 10 x 21 cm; rillen op 12 cm. Van het lange stuk knip/ snij je de hoeken weg zodat je een label krijgt. Maak een gaatje in het midden en doe hier creatief een lintje/touwtje door. Om de kaart mooi af te werken en iets in te kunnen schrijven heb ik een stukje Whisper White van 11,5 x 9,5 bestempeld en op de binnen achterkant verwerkt.

Op de voorkant heb ik een stuk design papier gebruikt. Van dit papier wordt je gewoon blij. Zo vrolijk, krijg je zin in de zomer. Een strookje van 11,5 x 9,5 cm op de voorkant geplakt. Hierop een tekstje verwerkt wat ik ook weer gemat heb op stukje cardstock.


Van het strookje designpapier wat ik over had maakte ik in de binnenkant een vakje om geld of een kadobon in te doen.


Deze hele week staat deze set in de hoofdrol. Dinsdag tijdens mijn Facebook Live ga ik een heel mooi, bijzonder project hiermee maken. Leuk als je mee kijkt. En anders is alles natuurlijk ook later via mijn YouTube kanaal terug te zien.