dinsdag 3 maart 2020

Tropisch antiek gevulde mini pizabox met Timeless Tropical

Vandaag een mini Pizzabox van Stampin' Up! aangekleed met tropische elementen. Echter in een andere kleurzetting dan je misschien zou verwachten. Dit keer een wat verouderde look. Ik heb deze opzet voorbij zien komen met een andere stempelset bij een duitse collega demo. Zo gaaf!

Even een reminder: Facebook live vanaf maart op de dinsdagavond om 19.30 uur.

Natuurlijk ging ik er mee aan de slag en gaf er mijn eigen draai aan.


Gaaf he?!


De basis pizza box heb ik bestempeld met de kleine bloem en blad met Stazon zwart. De achtergrond met Soft Suede gesponsd, vooral langs de randen. Hierover een crackle stempel laag aangebracht. Ik laat de stempel gewoon in de doos zitten, inkt erop en het doosje op de stempel drukken. Het doosje zet je vervolgens in elkaar.De bovenkant van het doosje is het zelfde gemaakt als het kaartje. De basis is een stukje shimmery White van 7 x 7 cm. Maak de achtergrond nat met je penseel en schilder er wat Soft Suede inkt vlekjes op. Stempel de bloemen met Stazon zwart op het kaart. Stempel er ook eentje op een restje wit en bewerk deze hetzelfde. Stans deze later uit. De bloemen schilder je in met Soft Suede inkt. Daarna de randjes bewerken met wit. Dit kan met witte navulinkt, acrylverf en of een wit potlood.  Als alles droog is langs de randen weer wat crackle afdrukjes maken. 
Kleur de restjes van het shimmery white en pons hier blaadjes uit.


Maak een tafereeltje met de bloemen, blaadjes en het lint.


Mat het witte kaartje op zwart en daarna op soft suede. Werk de bloemenharten af met een Champagne basic Rhineston Jewel.


Natuurlijk maak je ook een bijpassend kaartje voor in het doosje. Opbouw is hetzelfde!


Wil je deze techniek graag eens oefenen? Nou dat kan vrijdag 6 maart aanstaande. In mijn agenda lees je er meer over.

Liever lekker thuis aan de slag? Bestel de materialen via mij en deze maand kies je bij je bestelling vanaf 60 euro ook nog mooie gratis extra kadoos. Neem snel een kijkje in de SAB catalogus.

De mini pizza doosjes van Stampin' Up! zijn geweldig leuk om mee aan de slag te gaan. Vandaag een antieke uitvoering. Hou mijn blog in de gaten want je gaat deze week nog een hele mooie andere editie voorbij zien komen.