dinsdag 21 april 2020

Blogproblemen opgelost door mijn super zoon Guus

Mijn dag begon echt supergoed. Ik kreeg een berichtje van mijn zoon Guus dat hij de blog problemen had opgelost. Een heel technisch verhaal waar hij me niet mee zou vermoeien. Uren inspanning en nu moet alles weer werken. Ook is mijn blog nu direct te vinden onder Ellenliefting.nl Geweldig toch?

Het afgelopen jaar heb ik me steeds meer verdiept in allerlei techniek achter veel online dingen zal ik maar zeggen. Gaat me meestal redelijk af, soms ook niet. Ik word enorm gefrustreerd als iets niet werkt. Wie niet? Vanaf nu dus weer heerlijk bloggen.

Gisteravond heb ik een hele leuke "zoom' Meeting gevolgd bij mijn Stampin' Up! teamleider Carine. Leuk met een heel stel collega's samen aan de slag. Was heel gezellig. Binnenkort ga ik ook een meeting organiseren. Je hoort hier snel meer van. Ook zijn we natuurlijk allemaal heel benieuwd naar de nieuwe maatregelen die "onze Mark" vanavond om 19 uur weer met ons gaat delen. Na zijn live ga ik live op mijn bedrijfspagina. Leuk je daar te zien.

Deze 11 kaarten maakten we gisteravond in ongeveer 2 uur.


Hoe ik ze precies maakte ga je binnenkort hier lezen. Ik zorg nog voor een werkbeschrijving.

Voor nu, blijf gezond, geniet van de zon, zoek een plekje uit de wind en misschien tot vanavond.