vrijdag 24 april 2020

Een leuke cadeau verpakking in de vorm van een piramide box

De formule van Stampin' Up! is dat de materialen worden verkocht door demonstratrices. In het land zijn er zo verschillende teams, je stapt altijd bij een demonstratrice in en dan kan je een team op bouwen. Inmiddels bestaat mijn 'Tulpenteam" uit 19 enthousiaste creatievelingen. 15 daarvan vallen direct onder mij. En een aantal zijn weer ingestapt bij iemand van mijn team. SUper leuk.

Barbara van der Boom is de enthousiaste demo uit die 2e lijn. Samen zijn we het Tulpenteam. Natuurlijk hebben we samen een leuke Facebook groep waarin we veel delen. Afgelopen week heeft Barbara in deze groep haar eerste Facebook live gedaan. Supertrots ben ik op haar.
Deze leuke verpakking hebben we gemaakt. 


Voor de uitleg verwijs ik je graag naar het blogbericht van Barbara:

Dit weekend kan je je nog opgeven voor Kies voor kleur 6. Op deze pagina lees je er meer over.

Volgende week worden de pakketten verstuurd/ opgehaald.

Zaterdagochtend 25 april geef ik een workshop via Teams. Als je mee wilt doen stuur me dan een mailtje. We gaan o.a. deze kaart maken. Het leuke van werken via Teams is dat je elkaar kan zien en horen.