woensdag 29 april 2020

Facebook hop met Nederlandse collega Stampin' Up! demonstratrices, #peaceful poppies in de hoofdrol

Vandaag op mijn blog een verwijzing naar een facebook hop van de Nederlandse Stampin' Up! demo's. In deze hop staat de mini catalogus die nog tot 2 juni loopt nog even centraal.

De hop is begonnen bij Ilona en eindigt bij Masjenka dus hop nog even gezellig door tot je ons alle 13 gehad hebt. De volledige lijst vind je verderop in dit bericht. Hop gezellig bij iedereen langs. Leuk als je een reactie plaatst.De peaceful poppies suite, ik krijg er geen genoeg van. Alles is mooi in deze serie. Ik heb er al zoveel mee gemaakt. Bij deze kaart staat het papier, peaceful poppies en de stanzen centraal.Op 5 mei bestaat mijn creatieve atelier 5 jaar en dat betekent een (online) feestje. Deze kaart is een onderdeel van de middag fb live op deze dag. Een leuke 2-sheet wonder. In dit feestblogbericht lees er er meer over. Leuk als je iets mee doet.Wil je meer inspiratie van collega demo's, hop dan door naar de facebook pagina van Maike: https://www.facebook.com/Toko-de-Louw-is-stampin-112539550309324/. En heb je de anderen nog niet gezien? Klik op de namen hieronder en je wordt heerlijk geïnspireerd.

Ilona super bedankt voor het regelen van deze hop!


Ilona de Bont         
Simone Denekamp            
Roos Boogaard                   
Anette Koolmees                    
Yolande Greve Nijssen           
Ellen Liefting       je bent nu op mijn blog!                        
Anita Corsten                        
Diana van Otterlo                   
Masjenka Westra                      


Maak jij ook zoveel meer kaartjes in deze tijd? In de online workshop die ik dinsdag ga geven laat ik je zien hoe je vrij snel een stapel kaartjes kunt maken.