donderdag 23 april 2020

Laatste kans voor sommige producten, mis het niet. En een online workshop. Doe je mee?

In juni komt er een nieuwe jaarcatalogus uit. En dan zijn er altijd producten die niet door gaan in de nieuwe catalogus. Heel veel ook wel hoor. Gelukkig.

Wil je nog een product hebben wat er uit loopt zal ik maar zeggen? wacht dan niet te lang.

In mijn webshop staat het duidelijk aangegeven welke producten verdwijnen. En bij Stampin' Up! verdwijnen de stempels ook echt. Die komen niet in een opruiming terug. Papier en andere materialen soms wel. Voor nu geld dan ook op=op. http://www2.stampinup.com/ECWeb/default.aspx?dbwsdemoid=5025486


Geniet van de zon vandaag. 
En zaterdag geef ik een online workshop via Teams.

In de fb groep crafting bij-Ellen heb ik de melding al gedaan. Er is nog plek, meld je aan door een mailtje naar me te sturen.

Meer informatie:
Zin in een workshop? Even bijkletsen, even lekker samen aan de slag?
Zaterdag 25 april geef ik om 11 uur een workshop. Niet zoals jullie gewend zijn in mijn atelier. Niet via mijn virtuele atelier, noem het Teams.....
We gaan een soort one-sheet-wonder doen. In ongeveer een uur gaan we 6 verschillende kaarten maken. Niet te moeilijk. Gewoon gezellig.
Je hebt ongeveer nodig: designpapier (2x 15x15cm), bijpassend cardstock, snijmachine en lijm. De volledige lijst ontvang je na aanmelding.
Meld je aan door een mailtje te sturen naar [email protected] Je ontvangt dan van mij een bevestiging en een aanmeldcode.
Die kan je openen op een tablet, laptop, computer of evt. telefoon. Leuk als je een microfoon en of camera er op hebt, dan kan je mee kletsen.
Het is de eerste keer dat ik dit als workshop buiten mijn team doe. Misschien moeten we nog wat testen. Voor de leden van deze groep bied ik dit nu gratis aan.
Wil je een materialen pakketje bestellen dan kan dit voor 5 euro, openings aanbieding, incl. werkbeschrijving op papier. Normaal € 7,50. Div. thema's aanwezig. Ophalen is dan handig omdat de post wellicht niet op tijd is.
Op de foto een voorbeeld van 1 kaart. Dit kan dus in alle thema's en kleuren wat jij wilt.
Aanmelden is dus noodzakelijk. Het is geen gewone live opname!
Leuk voor beginnende en ervaren stempelaars.