maandag 13 april 2020

Monthly Team Blog Hop April 2020 van training Kylie Bertucci

Vandaag een echt hollands voorjaarskaartje in deze internationale bloghop. 
Leuk dat je mijn blog bezoekt, veel plezier en inspiratie. Verder in dit bericht vind je een lijst naar heel veel andere mooie bloggen van collega Stampin' Up! demontratrices van over de hele wereld.


Met de oer Hollandse set Frisse Wind ben ik aan de slag gegaan. Gestempeld met behulp van de stamperatus en met memento inkt. De bloemen zijn ingekleurd met de light en dark Seaside Spray Stampin Blends'.
De basis is een stukje Whisper White van 9,5 x 9,5 cm. Dit is gemat op zwart, 3 mm groter. Dit alles is verwerkt op een Seaside Spray basis kaart van 20 x 10 cm, rillen op 10 cm.
De fiets is op een restje gestempeld en met de hand uitgeknipt.


In deze tijd van het jaar is het zo mooi op het land om ons heen. Mijn atelier is aan de kas van onze tulpenbroeierij. Normaal gaan er ca. 10.000.000 tulpen van december tm. half mei van onze kas naar heel veel plekjes op de wereld. Ik verzorg normaal in deze periode heel veel rondleidingen door ons mooie bedrijf. Veel toeristen van over de hele wereld neem ik mee in de mooie wereld van de tulp.

 Ook de bollen op het land doen het erg goed. Ik heb wat foto's gemaakt en er een filmpje van gemaakt. Kunnen jullie even meegenieten van de mooie bollenvelden. Op mijn YouTube kanaal natuurlijk ook nog veel meer leuke filmpjes. 
Afbeelding kan het volgende bevatten: mogelijk herkende tekst: KYLIE'S DEMONSTRATOR TRAINING PROGRAM MONTHLY BLOG HOP

Na al deze Nederlandse elementen hoogste tijd om weer eens de wereld rond te gaan. Heel veel plezier en inspiratie.