zaterdag 25 april 2020

One sheet wonder, online workshop was zo leuk...

Vanmorgen was er een gezellig online workshop via het programma teams. Iedereen gewoon lekker thuis aan de slag. Geen reizen, geen risico's. De eersten die mee konden doen waren de leden van de fb groep Crafting bij-Ellen en mijn Tulpen team natuurlijk. Binnenkort komt er een vervolg waar meer mensen aan mee kunnen doen. Hou mijn blog en andere kanalen in de gaten.

Vanmorgen gingen we aan de slag met de formule "one-sheet-wonder". Oftewel maak een aantal kaartjes met behulp van één ( of meerdere) vellen design papier.

Vanmorgen heb ik een serie gemaakt met 2 velletjes van 15 x 15 cm van het Sailing Home papier.


Deze 7 kaartjes heb ik gemaakt uit de 2 velletjes DSP en bijpassend cardstock.


4 kaarten van 10,5 x 14,5 cm


En 3 kaartjes van 10,5 x 10,5 cm.

We konden gezellig met elkaar kletsen, dingen vragen en ook aan elkaar laten zien.


Zo zag bijvoorbeeld het gezellige scherm eruit. Ik heb een camera op mijn hoofd en een andere op mijn handen. De andere deelnemers komen in beeld als ze praten. Je kan er zelf voor kiezen of je de camera en microfoon wel of niet aan zet.


Lekker stap voor stap uitleggen.


vooraf had ik wel al wat gestempeld en uitgesneden.

Deze stempelset en dies ga je ook in de nieuwe catalogus weer terug zien. Gelukkig want hij is heel erg leuk. Dit designpapier is echter tot uiterlijk 2 juni te bestellen. Of zoveel eerder tot het op is. In de webshop zie je welke producten helaas na 2 juni niet meer te koop zijn. Er komen ook weer heel veel leuke nieuwe dingen voor terug hoor.

Wat heel positief door een aantal was ervaren dat ze een materialen pakketje bij me hadden aangeschaft. Die houden we er dus in. Wordt vervolgd.

Dan alvast een vooraankondiging voor een grootse gebeurtenis. Op 5 mei bestaat bij-Ellen 5 jaar.
Daar had ik natuurlijk al veel voor uitgewerkt, echter gaat nu even anders. Hou mijn berichten in de gaten. Op 5 mei ga je veel van me zien en horen. Je leest er heel snel meer over.

Zondag gaat er een bestelling uit. Indien je nog iets wilt bestellen, laat het me z.s.m. weten.