woensdag 1 april 2020

Siertuin collectie, een leuke bewegende kaart met wat extra details.


1 april, nee geen grappen vandaag. Of toch wel een beetje? Laten we proberen positief te blijven en er het beste van te maken. Bovenal: Blijf gezond!

Tijdens mijn fb live van dinsdag 31 maart was het een gezellige bedoening. Onder andere deze kaart maakt ik hier live. Ik was voor deze kaart geïnspireerd door een kaartje van Yvonne Neefjes van StampinClubNederland. In haar video laat ze nog veel meer voorbeelden zien. Morgen op dit blog ook een heel ander voorbeeldje van mij.


Nodig:
1 a4 cardstock: snijden op 14,8 x 21, rillen op 10,5 cm en
 14,8 x 12, rillen op 1,5 cm. In dit kortere stukje een punt snijden. Stipjes plaatsten op 7,4 cm vanuit de hoeken en dan de hoeken weg snijden. Zie foto en filmpje dan snap je wat ik bedoel.
Maak een opening in de "punt-flap" en versier de rand. Ik heb hier gewerkt met de dies rectangle stiched framelits dies, 148551 en ornate layers dies, 152726.

Snij een stukje design papier van 14,8 x 10,5 cm en plak dit op de voorkant van de rechter flap. Maak een kaartje en bestempel dit voor achter het venster. Zie meer uitleg in dit filmpje.
Maak een "knopje" met bijvoorbeeld een pons.
Wat een geweldig mooie rand niet waar?


Vrolijk designpapier maakt de kaart gelijk af.


door de gevouwen punt krijgt de kaart iets extra's.


Een sluiting gemaakt met een kleine bloemenpons.

Word jij ook blij van deze nieuwe producten? Vanaf vandaag 1 april zijn de producten te koop. Het hele siertuin-collectie pakket in eens, 154156 of alle onderdelen zijn ook los te koop.

Zoek je hele speciale inspiratie? En dan niet een beetje maar gelijk heel erg veel? Dan heb ik iets voor jou. Bij aankoop van een product, stempels en of dies, uit deze siertuincollectie ontvang je van mij een mega inspiratie bundel. 90 voorbeelden met alle uitleg, digitaal dus overal terug te zien.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Deze mega gave bundel is ook te koop. Ben je demonstratrice en zoek je extra inspiratie dan is deze zeker aan te bevelen. Deze set komt terug in de jaarcatalogus en daar kan je dus heel veel workshops mee geven. De bundel kost 19 euro. Te bestellen bij mij door een mailtje te sturen. Na betaling ontvang je de link naar de bestanden en kan je er mee aan de slag.

In mijn webshop vind je natuurlijk ook alle informatie over deze bundel. Hier nog even de verzamelfoto's.
De komende tijd ga ik je natuurlijk volop inspireren met deze mooie producten. 
Echter het kaartje van deze facebook live is natuurlijk ook met heel veel andere materialen en thema's te maken. Morgen een heel ander voorbeeld.