zondag 5 april 2020

Voorjaar schaal met kaarsen, tulpen en paasdecoraties.

We zitten nog wel een tijdje binnen. Ook kan ik geen workshops in mijn atelier geven. Daarom vind ik het leuk om jullie via filmpjes en blogberichten te inspireren tot creativiteit.

Vandaag "pimp" ik een eenvoudig bakje om tot een gezellige paas decoratie.

Benodigdheden:
Gebruik een stevige schaal met enig oppervlak
diverse gekleurde kaarsen
(decoratie) eitjes
paasdecoratie materialen
bloemenvaasje met bloemen
schapenwol/ stro/ sisal

Decoreer de materialen op je schaal. Zorg dat de kaarsen stevig staan. Zelf geef ik de voorkeur aan een waxinelichtje om te branden. Of iets in een potje bij zo een schaal. Is veiliger. Maak een evenwichtige verdeling. Kijk vooral wat je hebt of wat je kunt maken. Zelf of samen met de kinderen.  En heb je iets nodig? Neem even contact met me op. Misschien kan ik het voor je regelen.