woensdag 13 mei 2020

2 verschillende Cadeaubon kaarten, stempelen of design papier, waar ga jij voor?

Tijdens mijn Facebook live van dinsdag 12 mei liet ik je zien hoe je leuk cadeaubon kaarten kan maken. De ene optie gebruikte kant en klaar design papier. De andere werd meer bij gestempeld. Kies de variant die bij jou past.


Een leuke kadobon kaart is op deze manier zo gemaakt:
Basiskaart, cardstock van 29,7 x 10,5 cm, rillen op 14,5 en 25 cm.
Designpapier van 10 x 10, 10 x 3,5 en 10 x 4 cm.
Hier gewerkt met So Saffron, Highland Heather en designpapier Best Dressed.
Stempelset Beauty Abounds


In dit filmpje zie je hoe ik het maakte, natuurlijk zie je daar nog veel meer.....


Dit is echt een leuke snelle variant. Natuurlijk laat ik er ook eentje zien waar je meer bij kunt stempelen.


De stukjes designpapier heb ik vervangen door Whisper White cardstock en hierop gestempeld. Uit de restjes designpapier heb ik rondjes geponsd, zo ook uit een restje WW waar ik hetzelfde motief op stempelde. Ik heb ze verspreid en deels verhoogd opgeplakt.Morgen zie je een zelfde soort kaarten, echter dan in hele andere kleurstellingen. Veel plezier en inspiratie. Blijf gezond en blijf creatief. Leuk dat je mijn blog bezocht.