dinsdag 5 mei 2020

5 Jaar creatief atelier bij-Ellen, foto collage van wat er allemaal gebeurd is.


Vandaag een aantal collage's met foto's van de afgelopen 5 jaar. Ook heb ik nog een paar foto's toegevoegd van mijn vorige atelier in Castricum. Ook daar heb ik jaren workshops gegeven. Een aantal van jullie zullen het vast herkennen.

Ook heb ik jaren geleden al artikelen mogen schrijven voor o.a. de Hobbyhandig. Ja je raadt het al, het ging toen ook al over stempelen.

Atelier in Castricum. Andere coupe, haha, de rode periode. Atelier achter in de tuin. Houtkachel die we of te hoog opstookten zodat we in ons hemd kersstukken maakten. Of vergaten en het heel koud hadden. Diverse bank kantoren versierd met heel veel kerststukken.Zoveel leuke en mooie Stampin' Up! evenementen. Hier in het atelier en ook op locatie. Onstage in november 2019 in Duitsland.

Naast het stempelen zijn er in het atelier ook vele andere workshops te volgen. Pompoencreaties maken bijvoorbeeld.

Tulpen spelen natuurlijk ook een belangrijke rol in mijn bedrijf. Tulpen stukken, bollenbossen en rondleidingen. Al zoveel mensen het mooie verhaal mogen vertellen van de bollen en bloemen. In Nederlands, Duits of Engels. Allemaal leuk. Ook sta ik af en toe op een beurs/ markt.

Een kinderfeestje in Halloweenstijl stemplen, met Stampin' Up! collega's naar Orlando. Pompoenen curven. Van alle markten thuis.

Een reclamebord, groepen in het atelier of op het schavot praten over tulpen op een markt.

Strobalen onder pompoen, Zwitserse gasten, team aan de slag.


Moederdag, Valentijn, familie uitjes en nog heel veel meer.

Ik dank iedereen die samen met mij dit jubileum mogelijk heeft gemaakt. John, de kinderen, familie, vrienden, vriendinnen, klanten, buren en nog veel meer.
Zonder jullie had ik het niet gered. Ik hoop dat ik nog vele jaren door mag gaan.

Liefs Ellen.