woensdag 27 mei 2020

Blossoms in Bloom, blauwe bloemen.....Wat een geweldige nieuwe set. Grote stempel en grote stanzen. Op dit voorbeeld heb ik de stanzen gebruikt om te embossen. Ziet er zo gaaf uit.

Wil je liever in het atelier aan de slag met deze set? Tijdens open atelier kan je aan de slag. Op de vrijdag/zaterdag. Op afspraak is dit mogelijk. 

De nieuwe kleur blauw van de In colors 2020 - 2021 gebruikt. Misty Moonlight.

De labels die bij de catalogussen mee gaan naar mijn klanten zijn bijna klaar. Leuk om dit voor klanten en mijn Tulpenteam te maken.Wil je meer weten over het kleurenpakket van Stampin' Up! bekijk dan deze flyer eens.

In de maand juni is het trouwens heel interessant om demonstratrice te worden. Naast het extra "shop-tegoed" mag je ook een stempelset met gereedschap uitkiezen. Een bijpassende pons of die. Details volgen! Alleen in de maand juni!!!

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.