woensdag 20 mei 2020

Combineren van technieken en aparaten

Sinds een tijdje heb ik een Cricut machine. Het is soms nog wel even zoeken hoe ik het combineer met mijn andere materialen.

Voor deze serie had ik allemaal verschillende figuren uit een mooi veel design papier van Stampin' Up! gesneden. Deze figuren op kaarten verwerkt in combinatie met stempels. De Very Versailles set is echt een topper voor deze combinatie. Heb jij nog leuke tips hoe hier mee aan de slag te gaan. Deel het graag met elkaar.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.