vrijdag 29 mei 2020

Dankjewel en aankondiging feestje....

Begin deze week heb ik de nieuwe box van Kies voor Kleur gepresenteerd. Wow wat een leuke reacties heb ik gehad. Inmiddels zijn alle voorbeelden af, foto en uitleg gereed. Filmpjes gemaakt. Alleen nog even monteren.... De bestellingen kunnen dan de deur uit!

Met wat restjes maakte ik even snel dit label. Ja met zoveel mooie materialen heb je zo wat extra's gemaakt. Wil je meer weten over de supercomplete box van Kies voor Kleur, kijk dan dit blog bericht even terug.

Als je een stempelset besteld van de Siertuin collectie ontvang je een download via de mail van mij met 90 uitgewerkte voorbeelden. Inspiratie van over de hele wereld.

Woensdag 3 juni gaat de nieuwe catalogus live!
Donderdag 4 juni vanaf 10.00 uur ga ik live op mijn fb pagina en laat jullie van alles zien. Tuurlijk ga ik ook iets leuks demonstreren. Leuk als je Live of een ander moment even terug kijkt.En heb je nog geen nieuwe catalogus? Alle klanten hebben als het goed is een mailtje van mij ontvangen. Zo niet ik lees graag van je of je de catalogus gezellig op komt halen. Of dat je hem liever via de post ontvangt. 
Nog geen klant en wil je wel graag een catalogus ontvangen? Tegen een vergoeding van € 5,= stuur ik hem graag naar je toe. En bij je eerst volgende bestelling verrekenen we dit bedrag!

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.