zondag 3 mei 2020

Honey Bee, een grappige funfold kaart.In deze bijzondere tijden is het aanpassen voor iedereen op alle fronten. Dus ook hoe we als Stampin' Up! Tulpenteam elkaar ontmoeten. Waar we elkaar normaal regelmatig op bijeenkomsten in het echt ontmoeten doen we dit nu via Teams. Online even bijkletsen. Persoonlijke dingen die je wilt delen. Natuurlijk ook even de nieuwtjes van Stampin' Up! vertellen. Deze keer was de nieuwe catalogus natuurlijk even het gesprek. Ja als demonstratrice hebben wij het PDF en inmiddels zelfs een echte catalogus in ons bezit. Vanaf 3 juni gaat deze live voor klanten. Wil je een catalogus ontvangen trouwens, laat het me dan even weten. Of je hem op wilt halen in het atelier of via de post. 

Na het praat gedeelte ook leuk om even samen creatief aan de slag te gaan. Soms vraag ik of iemand van het team wellicht iets wil voorbereiden. Marianne had een idee in de groep gezet en deze live in de groep uitgelegd.  Leuk zoals we elkaar helpen, elkaar inspireren en er voor elkaar zijn. Dat hoort ook bij samen een hobby en baan hebben. Marianne nogmaals bedankt. De Stampin' Up! filosofie. 

Binnenkort deel ik de uitwerking en beschrijving van deze kaart in dit blog. Ik wil hem even omzetten naar centimeters.


Deze kaart is vandaag op de post gegaan naar de buurtjes van Barbara. Een Thomas huis die het heel leuk vind om post te ontvangen. Ook dat is samen sterk.

Deze set gaat helaas niet meer terug komen in de nieuwe catalogus. Wil je hem nog aanschaffen, wacht dan niet te lang. Op=op.

Hij is als losse stempelset en als bundel met stanzen te koop in mijn webshop.

HONEY BEE BUNDLE