donderdag 21 mei 2020

Inkt techniekje met nieuwe set Blossoms in Bloom van Stampin' Up!

Woensdagochtend, gezellig bij een bakkie even creatief mee kijken of doen. Wie wil dat nou niet?

Of op een ander moment even terug kijken, kan natuurlijk terug kijken, het geweldige van filmpjes tegenwoordig. De uitleg van deze kaart vind je in dit filmpje. Ook laat ik je alvast mee genieten met de nieuwe incolors. Zo mooi die nieuwe kleuren van Stampin' Up! die vanaf 3 juni voor iedereen beschikbaar komen. Deze stempelset trouwens  ook. Vanaf 3 juni te koop. Of eerder in een starterspakket te bestellen als je deze maand demonstratrice wordt. Wil je daar meer over weten? Neem gerust contact met me op.


Ik stuurde eerst deze foto even rond op de sociale media:


Ja wat zal dat nou worden?


Detail van de kaart.
Gebruikte materialen:
Inkt Night of Navy en Seaside Spray
Whisper White en Misty Moonlight cardstock
sprayflesje met wat shimmery white verf erin.

Wil je weten hoe ik het maakte?
Kijk dan gerust even dit filmpje terug.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.