zondag 24 mei 2020

Inspiratie boek om even lekker in weg te dromen

In die geweldige catalogus van Stampin' Up! zie je alle producten die te koop zijn. Zowel online als fysiek in een heel mooi boek. Heb je nog geen catalogus? Neem gerust contact met me op.

Naast dit boek maak ik ook mijn eigen boek. Hierin druk ik alle stempels af en plak er ook de eventuele uitgesneden stanzen er bij. Dat is erg handig om even terug te zien en inspiratie op te doen. Ook om weer nieuwe ideetjes mee te verwerken.

Wil je zelf aan de slag met een voorbeeld zoals op dit blog staat? Op de meeste vrijdagen en zaterdagen is er de gelegenheid van open atelier. Gewoon even lekker aan de slag. Op deze pagina lees je er meer over.


Een heerlijk naslagwerk en werkboek.


Wil je weten hoe ik deze kaart maakte? Kijk dan dit filmpje even terug.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.