zondag 10 mei 2020

Jubileum workshop 3 , Two sheets wonder, maak snel mooie kaarten met design papier

Op mijn super jubileum dag ging ik in de middag ook weer live. De uitzending hiervan is natuurlijk terug te zien op mijn YouTube kanaal. De link zie je verder op.

Tijdens deze workshop heb ik je een mogelijkheid laten zien om met mooi design papier snel hele leuke kaarten te maken.


Vooraf kon je een leuk materialen pakketje bestellen, daarin zat ook een werkbeschrijving. Lekker compleet zodat je thuis gelijk aan de slag kunt gaan.Omdat de kleuren van de verschillende papieren perfect met elkaar kloppen klopt het resultaat altijd. Cardstock, design papier, lint en inkt. Het past zo mooi bij elkaar.

Tijdens de workshop maakte ik deze serie.


Verstuur jij ook zoveel kaarten in deze tijd? Leuke techniek om snel, mooie kaarten te maken.
In dit filmpje laat ik je zien hoe ik te werk ga.Vind je het ook fijn om zo af en toe eens met een pakketje aan de slag te gaan? Dan is Kies voor Kleur misschien iets voor jou. Iedere maand maak ik een mooi pakket met materialen. Bij dit materialen pakket een werkbeschrijving voor 2 projecten. Ook ontvang je een link naar een uitleg film, deze wordt niet openbaar gedeeld en is alleen voor de kopers van Kies voor Kleur. Je leest er meer over op deze pagina. Het is geen abonnement, je koopt gewoon de editie die je aanspreekt. Mag natuurlijk wel..... de link: https://www.ellenliefting.nl/p/kies-voor-kleur.html