maandag 11 mei 2020

Maandelijkse Team blog hop, training Kylie Bertucci, grenzen vervagen online

Beauty abounds, wat een geweldige stempelset. Laat je vandaag op mijn blog inspireren met een leuke cadeaubon kaart.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wellicht bekijk je mijn blog van de andere kant van de wereld. Ik hop vandaag weer eens gezellig mee met de Blog hop van mijn training bij Kylie Bertucci.


So nice of you to visit my blog. U can use the Google translate button.Vorige week week heb ik deze set in deze kleur combinatie ook gebruikt. Deze kaart had ik toen gemaakt:

In dit blogbericht lees je meer over deze kaart.

De cadeau kaart van vandaag is een hele eenvoudige uitvoering van een kaart waar je makkelijk wat geld of een bon in kan doen. Leuk toch?


De basis is een halve A4 cardstock, 29,7 x 10,5 cm.
Rillen op 14,5 en 25 cm. De smalle strook naar binnen vouwen. Hier pons je een half rondje uit zodat je makkelijker een kaart erin kan doen.

3 opleg vellen van Whisper White van 10 x 10 cm, van 3,5 x 10 cm en van 4,5 x 10 cm.
Ik heb deze bestempeld met de stempelset Beauty Abounds. De kleuren zijn Highland Heather en So Saffron. Een combi van inkten en cardstock in deze kleuren. 
Werk de kaart af met wat strookjescardstock en wat uitgestansde vlinders.


Op dinsdagavond tijdens mijn Facebook Live om 19.30 uur ga ik andere varianten van deze kaart laten zien. Leuk als je mee kijkt.
En heb je zin in nog veel meer inspiratie? Hop dan gezellig door naar het blog van collega Stampin' Up! demonstratrices van over de hele wereld.