woensdag 3 juni 2020

De Stampin' Up! nieuwe webshop is in de lucht.

Vanaf vandaag kan iedereen uit de nieuwe jaarcatalogus van Stampin' Up! bestellen.
Ook is vandaag de nieuwe webshop live gegaan. En ja heus waar, heel veel in het Nederlands.
Dit is een voorbeeld van een geweldige suite die vanaf nu te koop is. Deze staat trouwens op de nominatie voor Kies voor kleur van volgende maand......

Neem gauw een kijkje in de nieuwe shop. Maak een gratis account aan zodat je nog makkelijker kunt shoppen. Of je verlanglijstje bij houden. Altijd fijn om dingen weer terug te vinden. Vanaf heden heb je ook geen creditcard meer nodig, kan natuurlijk nog wel. Je kunt nu ook je betaling doen via Paypal. Liever niet via de site bestellen? Geef je bestelling via de mail, [email protected], aan mij door. Zet bestelnummers er duidelijk bij. Je betaling gaat dan via mij. Ik regel het graag voor je.


Ook attendeer ik je graag op een actie die deze maand loopt. Extra interessant om teamlid van het Tulpenteam te worden. Als je tussen 3 en 30 juni instapt krijg je de volgende voordelen:

Productpakket-pret! Overweeg je om Stampin’ Up!-demonstrator te worden? Dit is hét moment om in te stappen. Ten eerste krijg je dan het aantrekkelijke startpakket voor 129 € ter waarde van maar liefst 175. Bovendien krijgt je daar tijdelijk een GRATIS productpakket naar keuze uit de nieuwe Jaarcatalogus 2020-2021 bovenop. Je mag kiezen uit één stempel en pons bundel (p. 168-169) of één stamp en die bundel ( p.173-179) uit de nieuwe catalogus.

Wil je het gelijk regelen? Dat kan door via deze link je bestelling en gegevens in te vullen. Je leest meer over het SUper leuke Stampin' Up! Tulpen team op deze pagina.
En natuurlijk help ik je graag ook persoonlijk met advies over jouw startpakket.

Het houdt gewoon niet op. Er is nog een leuke actie. Organiseer een (online) party, nodig wat vriendinnen uit en als de totale bestelling meer dan € 275,= euro wordt krijg jij  als gastvrouw € 27,= extra tegoed om te besteden.  Neem contact met me op voor meer informatie of om een datum te prikken.Deze maand staat de siertuin collectie/ ornate garden bundel centraal in kies voor kleur. 

Bestel je stempels uit de Siertuin collectie dan ontvang je deze mega tutorial bundel kado. Klik op de bundel voor een filmpje van deze stempel collectie.
Deze topper is nu dus ook te bestellen. In dit blog bericht was ik er al mee aan de slag.


En ook de nieuwe In colors zijn nu te zien. 
Ik verras je graag met een leuk cadeautje bij je catalogus.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.