zaterdag 20 juni 2020

Een mini curvy Keepsakes box, geweldig voor iedere gelegenheid, met de producten van Stampin' Up!

Dit doosje maak je heel simpel met behulp van die geweldige stans. Ik heb echt geen idee hoeveel ik er al mee gemaakt heb. Van mooi patroon papier is het zo klaar. Echter zelf Wit papier bewerken is ook een optie.150644, dol op doosjes stans


Eerst het doosje uitsnijden, dan bestempelen en vervolgens met de old world embossing folder het relief erin aanbrengen. Daarna nog sponzen met Bumblebee en de verhoogde randjes met Early Espresso.


Voor wie ga jij dit doosje maken?

Binnenkort meer informatie over Kies voor kleur 8. In dit geweldig complete materialen pakket staat deze maand de World of good suite centraal. Materialen, uitleg op papier en op film en heel veel inspiratie. Lekker aan de slag. Misschien doe ik er wel zo een doosje even extra bij.....

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.