dinsdag 2 juni 2020Genieten van het mooie weer en gelijk een beetje buiten zijn. Hoe heerlijk is dat. Zo fijn als je zo een mooie plek hebt zoals ik. Ik geniet er iedere dag van. In fases maak ik de pakketten voor Kies voor Kleur klaar. De eerste zending is inmiddels op de post en opgehaald.


Alles mooi in een brievenbus doos verpakt. Met zoveel moois erin. 


Een persoonlijk gemaakt dankjewel kaartje hoort er natuurlijk ook in.


En daarna even lekker genieten.

Wil je meer weten over dit SUper complete en mooie workshop-to-to pakket?

Lees dit blog bericht met filmpje dan even terug.

En bestel je er een stempelset uit de siertuin collectie bij dan ontvang je deze mega Tutorial bundel bij. Inspiratie van over de hele wereld.Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.