woensdag 10 juni 2020

Heel klein boekje.......

Jullie weten ik ben top fan en demonstrator van Stampin' Up! En dan is het ook leuk om ander Nederlands talent te volgen en af en toe een pakket bij te kopen. 
Als je van boekbinden, inkttechnieken en meer van dit soort dingen houdt is het een idee om een kijkje te nemen op de site van Scraptacular. 

Met de uitleg van Annemarie en met de materialen en inkten van Stampin' Up! maakte ik dit boekje.

Hou jij ook van boekjes maken? Hou dan dit blog in de gaten. Binnenkort maak ik de inhoud van het nieuwe Kies voor Kleur pakket bekend. En ja bij het mooie materialen pakket zit de uitleg van een leuk boekje. Alles in een filmpje uitgelegd. Deze komt niet openbaar op YouTube. Je ontvangt de link bij het pakket. Nog even wachten......

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.