vrijdag 5 juni 2020

Nieuwe catalogus samen even bekijken en natuurlijk een workshopje toe.

Op donderdag ochtend om 10 uur verzorg ik graag iets voor bij de koffie/thee. Deze ochtend een lange facebook live met daarin een blik in de nieuwe catalogus, de nieuwe webshop en natuurlijk heel veel materialen en voorbeelden. Heerlijk om even (terug) te zien. Terwijl je zelf gewoon ook iets moois aan het maken bent.Ik heb een uitleg gegeven over de speciale actie als je nu Stampin' Up! demonstratrice wordt.
Op mijn Tulpenteam pagina lees je er meer over.


Wil je beginnen met stempelen en heb je geen idee waar te beginnen? Ik heb een opzetje gemaakt met producten waarvan ik denk dat je die goed kan gebruiken als je gaat beginnen Je kiest natuurlijk je eigen kleuren die bij je passen. Ook kies je een eigen stempelset. Met deze link zie je een voorbeeld van een goed basis uitrusting.

Deze maand kan je ook extra shop tegoed verdienen als je een Stampin' Up! party organiseert. Regel een groepje en we gaan samen aan de slag. Bij jou thuis, in het atelier of online. En wordt er voor meer dan € 275,= door iedereen samen besteld ontvang jij als gastvrouw nog eens € 27,= extra shop tegoed. Samen bespreken we de details.

Wil je de hele live terug kijken? bekijk dan dit filmpje:


Of liever alleen even snel de workshop zien?

Klik dan op onderstaand plaatje:wat zijn ze mooi he die nieuwe incolors 2020-2021. Via deze link: https://www.stampinup.nl/search/in%20colors%202020-2021?ts=1591271171442 vind je veel producten hiervan in de webshop.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.