maandag 8 juni 2020

Online team bijeenkomst, kletsen en ook aan het werk!

Inmiddels begint het online samenkomen al iets te wennen. Ik vind het inmiddels zo handig dat ik nu weer een maandelijkse Tulpenteam bijeenkomst kan organiseren en wel online. Naast deze online bijeenkomsten hopen we elkaar natuurlijk ook snel weer allemaal in het echt te kunnen ontmoeten.

Wat is zo leuk om demonstratrice te zijn?

Ik denk dat hier veel verschillende redenen voor te bedenken zijn. Eén van de belangrijkste die ik toch erg vaak hoor is de verbindingen die ontstaan. Zo mooi om vriendschappen te zien ontstaan en groeien. Natuurlijk is het ook leuk om creativiteit te delen. Bij zielsgenoten hoef je niets uit te leggen.
Ook is de minimale korting van 20% op al je mooie materialen natuurlijk geweldig. En als je alleen het kwartaal bedrag van minimaal € 371,05 niet haalt dan kan je wellicht je enthousiaste vriendin, zus, buurvrouw overtuigen om bij jou te kopen. 

Wil je meer weten bekijk dan de pagina van het Stampin' Up! Tulpen team eens.
Van 3 tot 30 juni loopt er een extra mooie actie om bij de groep te komen. De details lees je ook op deze pagina.

Naast het bijkletsen zijn we natuurlijk ook even creatief aan de slag gegaan. Een paar van de resultaten staan in deze collage. De techniek komt later op dit blog terug.Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.