maandag 1 juni 2020

Prijswinnaars komen langs

Op 5 mei bestond atelier bij-Ellen 5 jaar. Je hebt er vast iets van mee gekregen. En kijk anders gerust op dit blog even terug. Ik heb diverse workshops gegeven en ook leuke prijzen verloot. Deze prijswinnaars kwamen deze week hun bestellingen ophalen en gelijk hun prijs in ontvangst nemen.Els en Ina waren SUper blij met hun prijs.


En ook Rineke was blij met haar pakketje.

Ik heb helaas niet steeds foto's genomen.....
Zo leuk om mensen blij te maken.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.